Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy plik PSD na prezke by DaVinci

DaVinciArt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wow, ile tam warstw ponakładałeś xD

Żeby znaleźć odpowiedni fragment pół dnia tam trzeba siedzieć :D

Sam zaczynam, więc moja opinia nie będzie zbyt profesjonalna, ale jak na początki to wizualnie wygląda to całkiem ok.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

No początkującym, mam tam jakieś doświadczenie rekreacyjnie robiłem w grafice przez 4 lata co jakiś czas ogólnie samouk, no ale chyba najgorzej nie jest : >

Baran860 dzięki portal też zrobiłem ;d

59149583175514482633.png

Opublikowano

ogl niby spoko jesli chodzi o estetyke, ale troszku nie wygląda, nie ma tego charakteru.

Czy wszystkie fractale poznikają jeżeli usuniemy tło? 

Opublikowano

ogl niby spoko jesli chodzi o estetyke, ale troszku nie wygląda, nie ma tego charakteru.

Czy wszystkie fractale poznikają jeżeli usuniemy tło? 

Jeżeli usunie się tło, to wtedy będzie niestety tło z fractali (które prawdopodobnie ustawione są na któryś z trybów rozjaśniających). Więc reasumując nie da się inaczej tego ogarnąć, jak z tłem.

Co to pracy. Nie jest źle. Najbardziej podoba mi sie to, co jest pod beleczką. Belka jak dla mnie fuj. Gdybyś ją usunął, jak i napis, miałbyś super arta :P

Plusik za wstawkę.

Opublikowano

Jeżeli usunie się tło, to wtedy będzie niestety tło z fractali (które prawdopodobnie ustawione są na któryś z trybów rozjaśniających). Więc reasumując nie da się inaczej tego ogarnąć, jak z tłem.

Co to pracy. Nie jest źle. Najbardziej podoba mi sie to, co jest pod beleczką. Belka jak dla mnie fuj. Gdybyś ją usunął, jak i napis, miałbyś super arta  :P

Plusik za wstawkę.

Gdy wyłączymy tryb rozjaśniający nic się nie stanie ewentualnie trochę zmienią kolor, ponieważ sam je robiłem a nie brałem z tłem z internetu.

No belka belka nie wiedziałem co innego można tam dać : )

mpcc.png

tak to wygląda bez tła dla jasności

59149583175514482633.png

Opublikowano

Jak na moje ten motyw drewna mi nie pasuje, typografia też średnio, ale ogólnie praca naprawdę fajna, dzięki.

• 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...